Splošni pogoji

Splošni pogoji uporabe spletne strani

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.domplan.si so last podjetja DOMPLAN, d.d., in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja lastnika.

DOMPLAN, d.d., ne odgovarja za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

DOMPLAN, d.d. si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na svojih spletnih straneh.

Na svojih spletnih straneh bo DOMPLAN, d.d., zbiral elektronske naslove obiskovalcev za namene pošiljanja e-novic. Pri tem se zavezuje, da bodo varovani vsi osebni podatki v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in bodo uporabljani le za interno uporabo in ne bodo posredovani drugim fizičnim in pravnim osebam.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, bo DOMPLAN, d.d., uporabljal ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje zbranih podatkov.